JACK VISSER 06-51218883

U kunt ons altijd bellen

EES VEERMAN 06-10253580

U kunt ons altijd bellen

Airco Volendam | Leverancier en vakkundige installatie van aircosystemen

Een airco kopen is niet moeilijk, maar koopt u ook de juiste airco? Of een aircosysteem optimaal functioneert hangt samen met een aantal factoren. Vandaar dat u er verstandig aan doet een specialist in te schakelen die de kennis en ervaring heeft om uw situatie op waarde te beoordelen. Hoe groot is de ruimte, wat is de isolatiewaarde, met welke mate van lichtinval moet rekening worden gehouden en hoe ver gaan uw wensen?

Het advies dat Airco Volendam geeft is op maat, zodat uw klimaatbehoefte naadloos wordt ingevuld. U doet tenslotte een flinke investering en mag dan ook verwachten dat uw aircosysteem zijn geld dubbel en dwars waard is.

STEK GECERTIFICEERD

Airco Volendam is STEK gecertificeerd. Dit houdt  in dat wij bevoegdheid zijn om airco-systemen te installeren. Onze
airco-monteurs zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en worden continue bijgeschoold.

Stijlvolle binnenunits
Vakkundig geïnstalleerde buitenunits
Krachtige buitenunits
De beste merken buitenunits vakkundig geïnstalleerd.
Kom naar onze showroom
Wilt u meer weten, kom dan naar onze showroom
Vorige slide
Volgende slide

Airco's voor bedrijven

Een aircosysteem in een winkel, in de horeca of op het werk is vandaag de dag meer regel dan uitzondering. Een aangename temperatuur is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar ook in het belang van werkgever en werknemer. De werknemer voelt zich beter en meerdere onderzoeken wijzen op het verband tussen de werkprestaties en de temperatuur van de werkomgeving. Maar een aircosysteem doet meer. Het ventileert en zuivert de binnenlucht en houdt de vochtigheidsgraad onder controle. Uit studies blijkt dat de kwaliteit van de binnenlucht in veel kantoren, bedrijven, scholen, kinderdagverblijven en crèches ernstig tekort schiet. Soms is het zelfs zo bar gesteld met de kwaliteit van de binnenlucht dat de gezondheid in gevaar komt. Het juiste aircosysteem in de betreffende situatie gaat de rook, bacteriën,
virussen, vieze geurtjes, stof, afval en schimmels effectief te lijf.

werkt beter

Airco's voor thuis

Geen wonder dat ook de particulier steeds meer neigt naar de aanschaf van een airco. Was het niet alleen vanwege de temperatuur, dan wel om de gunstige invloed op het welzijn en de gezondheid. Voor mensen met een aandoening aan longen of luchtwegen kan een airconditioning zelfs aanzienlijke vermindering van klachten opleveren. Airco Volendam is officieel dealer van verschillende leidende merken van aircosystemen. De uiteindelijke keuze voor een aircosysteem wordt bepaald door de mate waarin het systeem voorziet in uw behoefte. Behalve verschil in merk is er verschil in techniek. Het conventionele aan/uit systeem is het voordeligste in aanschaf, maar duurder in gebruik en door koudeval minder comfortabel bij langer verblijf in de buurt van de unit.

altijd de juiste
temperatuur

Airco Volendam staat voor service, herstel en onderhoud

Airco Volendam is een Stek-erkend airco-installateur. De Stek-erkenning houdt onder andere in dat de onderneming op verantwoorde wijze in staat is om onderhoud en service aan uw aircoinstallatie te verrichten. Met de aanschaf van een systeem wordt in de regel een onderhoudscontract afgesloten, waardoor u voortdurend verzekerd bent van een optimale werking. Ook winkels, bedrijven en particulieren die elders hun aircosysteem hebben aangeschaft kunnen bij problemen of voor onderhoud terecht bij Airco Volendam. Door onze brede kennis van vele merken en typen gaan wij net een stukje verder waar anderen afhaken. 

Airco Purmerend Volendam Bedrijf Installatie Leverancier
Airco Purmerend Volendam Bedrijf Installatie Leverancier
Airco Purmerend Volendam Bedrijf Installatie Leverancier