Airco Purmerend Volendam Bedrijf Installatie Leverancier

JACK VISSER 06-51218883

U kunt ons altijd bellen

EES VEERMAN 06-10253580

U kunt ons altijd bellen

Airco Purmerend | leverancier en installatie

Wilt u deze zomer genieten van de koele lucht van een airco? Dan wordt het tijd om Airco Purmerend in te schakelen. Wij hebben de kennis en ervaring om uw situatie op waarde te beoordelen en een gedegen advies te geven, welk aircosysteem u nodig heeft. Denk hierbij aan de grootte en de isolatie waarde van de ruimte en met welke mate van lichtinval rekening gehouden moet worden. En wellicht heeft uzelf ook nog bepaalde wensen.

Het advies dat Airco Purmerend geeft is op maat, zodat uw klimaatbehoefte naadloos wordt ingevuld. Een aircosysteem is vaak een behoorlijke investering en u mag dan ook verwachten dat uw aircosysteem zijn geld dubbel en dwars waard is.

STEK GECERTIFICEERD

Airco Purmerend is Stek-erkend. Dit betekent onder andere dat de onderneming op verantwoorde wijze in staat is om onderhoud en service aan uw aircoinstallatie te verrichten.

Stijlvolle binnenunits
Vakkundig geïnstalleerde buitenunits
Krachtige buitenunits
De beste merken buitenunits vakkundig geïnstalleerd.
Kom naar onze showroom
Wilt u meer weten, kom dan naar onze showroom
Vorige slide
Volgende slide

Airco nodig voor uw bedrijf?

Met een goed aircosysteem in uw winkel of bedrijfspand is het voor iedereen prettig. U en uw personeel zijn productiever en voor uw klanten is een aangename tempratuur ook prettiger. 

Maar een aircosysteem van Airco Purmerend doet meer; het ventileert en zuivert de binnenlucht en houdt de vochtigheidsgraad op peil. Al met al reden genoeg om eens een verkwikkend advies te vragen aan een van de koeltespecialisten van Airco Purmerend.

Airco purmereNd werkt beter

Airco nodig voor thuis?

‘s Zomers kan het in sommige huizen behoorlijk warm worden. Vooral op de bovenverdieping. Aircosystemen hoeven helemaal niet meer zo kostbaar te zijn. Daarom ziet u steeds meer mensen overgaan op een aircosysteem. Was het niet alleen vanwege de temperatuur, dan wel om de gunstige invloed op het welzijn en de gezondheid. Voor mensen met een aandoening aan longen of luchtwegen kan een airconditioning zelfs aanzienlijke vermindering van klachten opleveren. Airco Purmerend is officieel dealer van verschillende kwaliteit merken van aircosystemen. De uiteindelijke keuze voor een aircosysteem wordt bepaald door de mate waarin het systeem voorziet in uw behoefte. Airco Purmerend adviseert u graag.

altijd de juiste
temperatuur

Airco Purmerend geeft u zekerheid van service, herstel en onderhoud

Airco Purmerend is gevestigd in Volendam, met als werkgebied Purmerend en omstreken. Bij Airco Purmerend treft u een compacte organisatie waar de communicatielijnen kort en efficiënt zijn ingericht. Dat betekent dat onze overhead laag is en daar profiteert u weer van met tarieven die we gerust scherp en concurrerend durven te noemen. Airco Purmerend is Stek-erkend. Dit betekent onder andere dat de onderneming op verantwoorde wijze in staat is om onderhoud en service aan uw airco-installatie te verrichten. Wij zijn u graag van dienst.

Airco Purmerend Volendam Bedrijf Installatie Leverancier
Airco Purmerend Volendam Bedrijf Installatie Leverancier